facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Maria Clarke geëerd voor toewijding aan vrijwilligerswerk

februari 04, 2024

Tijdens het jaarlijkse vastelaovesconcert van Koninklijke Harmonie Euterpe, is Maria Clarke geëerd voor haar buitengewone inzet en bijdragen aan de samenleving.

Maria, een bekende naam in de regio vanwege haar onvermoeibare toewijding aan vrijwilligerswerk, speelt een belangrijke rol binnen zowel het bestuur van Euterpe als ook hier bij Omroep Venray. Haar impact strekt zich nog verder uit tot organisaties zoals Match, Meerdaags Wandelevenement Venray, Kinderhospice Kwatro en Venray Lokaal, waar zij haar tijd en energie eveneens wijdt aan vrijwilligerswerk.

De Culturele Plak, een prestigieuze onderscheiding, werd overhandigd door niemand minder dan de vorst van de Piëlhaas. Deze erkenning onderstreept Maria's onmisbare bijdrage aan de culturele verrijking van de gemeenschap van Venray. Maria's vrijwilligerswerk vindt ze even belangrijk als haar eigen werk, dat maakt haar verdiensten aan de gemeenschap bewonderenswaardig.

Het vastelaovesconcert van Euterpe, waar deze eervolle uitreiking plaatsvond, trok een groot publiek. Het podium bood een geweldige gelegenheid om haar bijdrage te erkennen en te laten zien hoe waardevol vrijwilligerswerk is. Haar inspirerende voorbeeld zullen ongetwijfeld anderen aanmoedigen om eveneens een actieve rol te gaan spelen in onze samenleving.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws