facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Ruim 1500 pakken koffie voor de Voedselbank Venray!

januari 29, 2024

Lions Club Venray Peelparel is klaar met tellen. De landelijke 12e Douwe Egberts punten actie is afgerond. De Douwe Egberts koffiepunten en Pickwick theepunten die in december 2023 zijn gedoneerd in de verzameldozen zijn geteld.

En met succes. Met elkaar is het gelukt om voor de voedselbank Venray dit jaar 747.277 punten op te halen. Een geweldige prestatie, die goed is voor 1500 pakken koffie. Een megagroot dankwoord aan alle puntenverzamelaars evenals de supermarkten waar de verzameldozen mochten staan.

Deelnemende winkels

In Venray bij de Albert Heijn, Gouden Leeuw en Raadhuisstraat, Jan Linders, PLUS van Dijck, Jumbo op de Bleek, Praxis en Gamma.

In Ysselsteyn bij Coöp.  In Wanssum bij Albert Heijn/Jan Linders, in Overloon bij PLUS Verbeeten, in Horst bij PLUS Lucassen en Albert Heijn, in Vierlingsbeek bij PLUS Verbeeten en in Sevenum bij Jumbo.

Oud en vreemd geld

Tegelijk met de inzameling van de Douwe Egberts punten is de Lionsclub gestart met de inzameling van oud en vreemd geld. Via dezelfde inzameldozen hebben klanten hun oud en vreemd geld gedoneerd. Dit heeft geresulteerd in ruim twintig kilogram munten en papiergeld. Elke kilo inclusief papiergeld en een premie van Wilde Ganzen is goed voor € 50,- oftewel drie oogoperaties in arme derdewereldlanden. Met het door de klanten ingezamelde geld kunnen dus zestig oogoperaties uitgevoerd worden.

Hopelijk lukt het Lions Club Venray Peelparel volgend jaar weer om zoveel punten en vreemd en oud geld in te zamelen.

Bijschrift foto:

Rita van der Reis, Anita Bijvoet en Maria van Dorst tonen namens Lions Club Venray Peelparel het resultaat aan Anneke Noteboom en Harrie van den Bergh van de Voedselbank: 1500 pakken koffie voor de Voedselbank Limburg-Noord.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Lions Club Venray Peelparel
  • Bron artikel: Lions Club Venray Peelparel
  • Maker: LOV
Gepubliceerd in Nieuws