facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 03, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Match organiseert de Jaarlijkse Vrijwilligersmarkt

januari 24, 2024

Zet 15 juni 2024 alvast in uw agenda, want dan is het weer tijd voor de matchmaker van het jaar: de Vrijwilligersmarkt op het Schouwburgplein in Venray. Een supertof evenement waar gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers en organisaties elkaar ontmoeten.

Als u op zoek bent naar de perfecte match in vrijwilligerswerk, dan is dit zeker de place to be! Op deze dag presenteren allerlei organisaties zichzelf en kunt u zelf met ze in gesprek gaan. Dus ben erbij en zorg ervoor dat uw hulp of organisatie straks écht impact maakt!

Scholieren van het Raayland College gaan op jacht naar een perfecte maatschappelijke stageplek op de markt. In het tweede leerjaar van het vmbo en het vierde leerjaar van de havo en het vwo leveren deze leerlingen een onbetaalde bijdrage aan de samenleving door middel van deze stage. Dat kan alleen als de leerlingen iets tofs en nuttigs kunnen doen, en de organisatie of vereniging er ook van profiteert. Samen op naar een geslaagd avontuur!

Ontmoet deze gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers en scholieren.

De vrijwilligersmarkt is voor alle vrijwilligersorganisaties en verenigingen bij uitstek de beste plek om gemotiveerde mensen te ontmoeten!

Wederom worden er marktkramen beschikbaar gesteld door Match, maar wees er wel als de kippen bij, want ze zijn elk jaar in no-time weg. Grijp uw kans en meld u aan op matchvoorvrijwilligers.nl!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Match voor vrijwilligers
  • Bron artikel: Match voor Vrijwilligers
Gepubliceerd in Nieuws