facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Uitdagende challenge voor wandelliefhebbers

december 12, 2023

Het Meerdaags Wandelevenement Venray, een geliefd evenement onder wandelliefhebbers, viert dit jaar zijn eerste lustrum. Om deze mijlpaal te vieren, heeft het evenement in samenwerking met Friends of Walking een uitdagende challenge bedacht om wandelaars te inspireren en hen optimaal voor te bereiden op de wandeltocht.

De uitdaging daagt deelnemers uit om tussen 1 januari en 31 mei een indrukwekkende afstand van maar liefst 500 kilometer af te leggen. Deelnemers hebben de vrijheid om dit op hun eigen tempo te doen, waarbij ze zelf kunnen bepalen hoeveel kilometers ze dagelijks of wekelijks willen wandelen. Met een ruime periode van 5 maanden krijgen deelnemers de kans om dit doel te behalen op hun eigen voorwaarden en ze hebben ook de vrijheid om te kiezen waar ze deze kilometers willen voltooien.

Schrijf je hier in voor de challege. Als beloning voor het voltooien van de uitdaging ontvangen de deelnemers een uniek collectors item in de vorm van een speciale munt, als tastbare herinnering aan hun prestatie.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Meerdaags Wandelevenement
  • Bron artikel: Meerdaags Wandelevenement
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws