facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Noord-Limburgse Hulpdiensten brengen warme groet met Blue Light Ride

december 08, 2023

Ziek zijn heeft een enorme impact op iemands leven, vooral in de donkere dagen voor kerst. Om degenen die zorg nodig hebben letterlijk in het licht te zetten, wordt op woensdag 13 december 2023 de Blue Light Ride georganiseerd.

Deze speciale stoet van hulpverleningsvoertuigen, bestaande uit ambulances, politie, brandweer, ProRail, Provincie en Rijkswaterstaat, met blauw zwaailicht, zal een mooie route afleggen. Onderweg passeren ze verschillende zorginstellingen om zieke kinderen, mensen met een beperking en eenzame ouderen te laten genieten van de blauw verlichte stoet. Het eindpunt van deze bijzondere rit is het ziekenhuis VieCuri Venlo.

De Blue Light Ride wordt georganiseerd door de Noord-Limburgse hulpdiensten. Naar verwachting doen er zo'n 100 voertuigen. Nieuw is de mogelijke deelname van boten met blauw zwaailicht, afhankelijk van onder andere de stand van de Maas.

Belangrijk om te weten is dat de normale hulpverlening gewoon doorgaat en geen hinder ondervindt van deze actie. Bekijk hier de route. Uit respect voor de privacy van de patiënten wordt gevraagd om niet te komen kijken bij het eindpunt VieCuri.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Janna Peeters
  • Bron artikel: VieCuri
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Overige plaatsen