facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 03, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Zwembad in Wanssum slachtoffer vandalisme

november 15, 2023

Bij zwembad de Broekberg in Wanssum zijn in de nacht van zondag op maandag vernielingen aangericht op het terrein en aan diverse gebouwen. Er is schade aan de poorten, deuren en ramen.

Het zwembad is gelegen aan de Sportlaan.

Raam ingeslagen

Vandalen hebben ruiten ingeslagen, de poort is vernield en ook een deur is geforceerd. "De kosten om de schade te herstellen zullen aanzienlijk zijn", vertelt Tom Theeuwen, aanspreekpunt van de vrijwilligers die het zwembad beheren.

Sloten vervangen

"De toegangspoort van het terrein is ontwricht en er is een loper meegenomen waardoor alle sloten vervangen moeten worden. Daarnaast is er een raam ingeslagen waardoor we een nieuw raam en mogelijk kozijn nodig hebben en is er ook in het tuinhuis schade aangericht", somt Theeuwen op. Ook de naastgelegen kantine van de tennisvereniging werd door de inbrekers bezocht, maar daar was ook geen geld buitgemaakt.

Op Facebook worden foto’s getoond van de vernielingen, met de tekst: “ Onaangekondigde bezoekers hebben vannacht schade veroorzaakt aan onze poorten, deuren en ruiten! ? Onze plek is geen schatkist, mensen! Wij laten nooit waardevolle spullen op het terrein liggen.? Als je iets of iets verdachts hebt gezien, laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen staan we sterk tegen dit soort gedrag!

Inbraak Broekberg3

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Facebook Broekberg
  • Bron artikel: 1Limburg
Gepubliceerd in Nieuws