facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Munckhof nieuwe vervoerspartner Provincie Limburg

november 10, 2023

De provincie Limburg heeft Munckhof onlangs benoemd tot haar nieuwe vervoerspartner. Munckhof zal diverse vervoersdiensten gaan verzorgen.

Bijzondere aandacht tijdens het aanbestedingsproces ging uit naar de ondersteuning van het lokale midden- en kleinbedrijf. De provincie legt de nadruk op het belang van het stimuleren van bedrijven binnen de eigen regio en geeft de voorkeur aan een vervoerder die niet alleen uitmunt in het leveren van vervoersdiensten, maar ook actief bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

De keuze voor Munckhof wordt gemotiveerd door hun vermogen om te voldoen aan de kwaliteitseisen die de provincie stelt. Door deze samenwerking versterkt de provincie niet alleen de lokale economie, maar draagt ze ook bij aan een groenere en socialere mobiliteitsoplossing voor haar passagiers.

De overeenkomst tussen de provincie en Munckhof is geldig tot 31 oktober 2025, met de mogelijkheid tot twee verlengingen van elk één jaar. Na deze periode zal een nieuwe aanbestedingsprocedure worden gevolgd.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Provincie Limburg
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Overige plaatsen