facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Politie zoekt getuigen voor diefstal met geweld

november 06, 2023

Afgelopen vrijdag, 3 november 2023, omstreeks 21.30 uur, vond er op de Grote Markt, ter hoogte van het Grieks restaurant, in Venray een diefstal met geweld plaats. Hierbij werd een 16 jarige jongen uit de gemeente Venray door een groep jongeren mishandeld en beroofd van diverse goederen. Na de mishandeling zijn de verdachten weggelopen via het Kapelaanspad richting de Schoolstraat. Het slachtoffer heeft hierbij zwaar letsel opgelopen en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Het slachtoffer is opgenomen geweest in het ziekenhuis.

De politie Venray – Gennep is direct een onderzoek gestart. Zij zijn op zoek naar getuige(n) die iets van deze diefstal met geweld hebben gezien dan wel de aanleiding hiertoe danwel de vlucht van de verdachten. Ze beschikken al over enige camerabeelden. Maar mogelijk zijn er nog meer mensen, waarmee ze nog geen contact hebben gehad die beschikken over beelden van deze groep van 5 personen. Graag komen zij dan met je in contact. De verdachten, 5 personen, zijn allemaal in de leeftijd van circa 16 tot 18 jaar en waren allen in het zwart gekleed.

Ter attentie van de verdachten. Vermoedelijk lezen jullie dit bericht ook of krijgen jullie er op enige manier kennis van. Hierbij een tip. Jullie kunnen je melden aan het politiebureau in Venray. Hiermee voorkom je dat je op een later tijdstip wordt aangehouden.

Mensen die informatie willen geven over deze zaak kunnen contact met ons opnemen via 0900-8844. Verwijs hierbij naar Zaaknummer PL2300-2023175162. Anoniem melden kan ook. Dat kan middels 0800-7000.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Politie Basisteam Venray-Gennep
Gepubliceerd in Nieuws