facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Kerst met Venrode Voices en Mannenkoor

oktober 26, 2023

Na het geslaagde Top2000-evenement "Roojse Kels Live" bereidt het Venrays Mannenkoor (VMK) zich voor op de naderende feestdagen.

Dit jaar staat er een goed gevuld programma op stapel, met als hoogtepunt een concert in (de Ottozaal van) Schouwburg Venray op zaterdag 23 december. Onder de noemer "A Journey to Christmas" nemen het VMK en Venrode Voices, het sprankelende vrouwenpopkoor uit Venray, het publiek die avond mee op een muzikale reis.

Deze bijzondere reis begint op een oud treinstation en ontvouwt zich langs een spoor van zowel klassieke als moderne nummers, waarvan de melodieën en harmonieën naadloos aansluiten bij de betovering van Kerst. Onderweg zullen de koren ook enkele nummers gezamenlijk ten gehore brengen, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in de warme kerstsfeer.

Onder leiding van dirigenten Max Smeets en Ron Hanssen zullen Venrode Voices en het VMK het publiek trakteren op een betoverende avond die bij uitstek geschikt is om samen met familie en vrienden in de stemming te komen voor de feestdagen.

De aanvangstijd van het concert is 20.15 uur. Kaarten zijn te koop aan de kassa van Schouwburg Venray, of online via de website www.schouwburgvenray.nl.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: VMK
  • Bron artikel: VMK
Gepubliceerd in Nieuws