facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Maak jouw buurtproject succesvol en word beloond!

september 27, 2023

Kern met Pit staat klaar om buurtprojecten een jaar lang kosteloos te ondersteunen! Dit is een geweldige kans om jouw buurt te verbeteren en beloond te worden voor je inzet. Als je jouw project binnen dat jaar succesvol afrondt, wacht er zelfs een beloning van €1.000, en je maakt ook nog eens kans op de Gouden Pit-prijs van €3.000. Het is een unieke gelegenheid om een positieve impact op je gemeenschap te hebben en tegelijkertijd beloond te worden voor je inspanningen.

Kern met Pit is speciaal ontworpen voor bewoners die hun droom voor de buurt willen realiseren. Samen kunnen jullie het leven in jullie wijk of dorp beter, groener, veiliger, gezonder en gezelliger maken. Het programma heeft al meer dan 5.000 lokale buurtprojecten geholpen en ondersteund gedurende ruim 45 jaar. Dit toont aan dat het een bewezen en effectieve manier is om positieve veranderingen in de gemeenschap teweeg te brengen.

Dus als je een verschil wilt maken in je buurt, je droomproject wilt realiseren en beloond wilt worden voor je inzet, aarzel dan niet om je initiatief voor 1 november 2023 aan te melden op Kern met Pit.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Katalys
  • Bron artikel: Katalys
  • Maker: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws