facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Verenigingen klaar voor Grote Clubactie

september 21, 2023

Op zaterdag 23 september gaat de Grote Clubactie weer van start, een evenement dat nog steeds enorm populair is om extra financiële steun te verzamelen voor lokale clubs en verenigingen.

Voor slechts € 3,00 per lot kunnen mensen hun buurtclub ondersteunen, en het mooie is dat maar liefst 80% van dat bedrag direct naar de clubkas gaat. Deze opbrengst wordt vervolgens gebruikt om allerlei prachtige club doelen te realiseren, zoals het organiseren van jeugdkampen, de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van belangrijke jubilea.

De Grote Clubactie roept bij velen het beeld op van trotse jeugdleden die in hun clubtenue langs de deuren gaan om loten te verkopen. Vanaf zaterdag zullen deze jonge verkopers weer bij je aanbellen! Maar tegenwoordig kunnen ze met slechts één klik op een tablet of smartphone ook familieleden zoals ooms en tantes door het hele land bereiken.

Dit jaar doen in de gemeente Venray de volgende clubs mee:
Geijsteren C.V. De KeieschietersBlitterswijck St. Antonius-Abt. GildeVenray Badmintonclub Venray, Jumpers76, Ruitersportcentrum Cadans, Tafeltennisvereniging Red Stars, Tennisclub Venray, Judovereniging Venray, SV VENRAY, FC Coronaas, Zwemvereniging Spio VenrayOirlo Bowlingvereniging VenrayWanssum Taekwon-Do Vereniging Chang-HunCastenray SportverenigingOirlo-Castenray '01Oostrum Sportvereniging Oostrum (S.V.O.)Leunen Korfbalvereniging Oranje-Wit.

Naast het kopen van loten steun je niet alleen een vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000,-. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Grote Clubactie
Gepubliceerd in Nieuws