facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Samen bouwen aan de leefbaarheid van het centrum van Venray

september 15, 2023

Venray heeft een gezellig centrum en om dit te behouden wordt er aandacht besteed aan het aantrekken van nieuwe ondernemers maar ook aan gevestigde ondernemers. Streetwise, Gemeente Venray, Venray Centraal en Venray Bloeit werken sinds dit jaar intensief samen om aan de leefbaarheid van het centrum van Venray te bouwen!

Zo werkt Gemeente Venray samen met Streetwise die de startende en ervaren ondernemers begeleiden. Van ondernemingsplan tot geschikte locatie, van huurvoorwaarden tot financiering en vergunningen. Dit doen ze geheel kosteloos. Venray Bloeit zorgt dat de inwoners van Venray hiervan op de hoogte zijn en Venray Centraal dat nieuwe ondernemers zich welkom en thuis voelen in Venray. Dit totaalpakket zorgt voor een aantrekkelijker vestigings- en ondernemersklimaat van Venray-centrum!

Dit jaar is er al een aantal ondernemingen in het centrum van Venray gestart of doorontwikkeld. Dit zijn Bistrobar Roos en Yoga Reni. Binnenkort volgen er meer.

Heb je ook ambities om een onderneming te starten of je bestaande onderneming te verplaatsen/uitbreiden in het centrum van Venray? Neem dan voor meer informatie contact op met Sjaak Vinken van Streetwise, Wim Peeters van Venray Bloeit of Johan Vaessen van Venray Centraal (op foto samen met de ondernemer)

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Bloeit
Gepubliceerd in Nieuws