facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Samen bouwen aan de leefbaarheid van het centrum van Venray

september 15, 2023

Venray heeft een gezellig centrum en om dit te behouden wordt er aandacht besteed aan het aantrekken van nieuwe ondernemers maar ook aan gevestigde ondernemers. Streetwise, Gemeente Venray, Venray Centraal en Venray Bloeit werken sinds dit jaar intensief samen om aan de leefbaarheid van het centrum van Venray te bouwen!

Zo werkt Gemeente Venray samen met Streetwise die de startende en ervaren ondernemers begeleiden. Van ondernemingsplan tot geschikte locatie, van huurvoorwaarden tot financiering en vergunningen. Dit doen ze geheel kosteloos. Venray Bloeit zorgt dat de inwoners van Venray hiervan op de hoogte zijn en Venray Centraal dat nieuwe ondernemers zich welkom en thuis voelen in Venray. Dit totaalpakket zorgt voor een aantrekkelijker vestigings- en ondernemersklimaat van Venray-centrum!

Dit jaar is er al een aantal ondernemingen in het centrum van Venray gestart of doorontwikkeld. Dit zijn Bistrobar Roos en Yoga Reni. Binnenkort volgen er meer.

Heb je ook ambities om een onderneming te starten of je bestaande onderneming te verplaatsen/uitbreiden in het centrum van Venray? Neem dan voor meer informatie contact op met Sjaak Vinken van Streetwise, Wim Peeters van Venray Bloeit of Johan Vaessen van Venray Centraal (op foto samen met de ondernemer)

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Bloeit

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!