facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Schouwburg Venray in startblokken theaterseizoen

september 01, 2023

Het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Venray staat op het punt om te gaan beginnen. Afgelopen week viel de nieuwe brochure op de deurmat.

Ook dit jaar biedt het Venrayse theater een gevarieerd aanbod van voorstellingen aan. Nadat het programma afgelopen mei werd gepresenteerd, heeft de kaartverkoop een vliegende start gemaakt met tot nu toe ruim 14.000 verkochte tickets.

Komend seizoen is er voor ieder wat wils in het diverse programma. De afgelopen periode werd massaal geboekt voor cabaretvoorstellingen zoals Rob Scheepers, Christel de Laat en Pieter Derks, maar ook muziek van BOOM, like that! valt in de smaak. De allerkleinsten weten de schouwburg ook weer te vinden met onder andere de familievoorstelling Titus & Fien Winterrevue. Door de grote belangstelling zijn er ten opzichte van 2022 ruim 3.500 extra tickets verkocht.

Ook dit jaar heeft de schouwburg weer ruimte in de agenda vrij gemaakt voor regionale activiteiten en voorstellingen. Traditiegetrouw keert het ondernemersevent Venray Big Business weer terug. Daarnaast kunnen gasten genieten van concerten van Kemmerekoor Geijsteren, Fanfare St. Oda Merselo en natuurlijk het Venrays Mannenkoor. Wei, achter de mist keert terug in reprise en met Lachen met problemen is zo gek nog niet worden taboes doorbroken. Verder staat Muziekvereniging St. Caecilia America op de planken met 5 voorstellingen van Terug naar Rowwen ‘’Christiaan’’ Hèze.

De schouwburg kiest er ook dit jaar weer voor om de brochure in twee delen uit te geven. De feestdagenversie zal begin december worden gepresenteerd. Kijk voor het volledige theaterprogramma en tickets op schouwburgvenray.nl.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Schouwburg Venray
  • Bron artikel: Schouwburg Venray
Gepubliceerd in Nieuws