facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Albert Heijn Jan Linders Venray feestelijk geopend

augustus 30, 2023

Woensdag 29 augustus hebben Ferry Moolenschot, CEO Jan Linders, Marit van Egmond, CEO Albert Heijn en supermarktmanager Bibi Timmers-Rutten op feestelijke wijze de gloednieuwe Albert Heijn in Venray geopend.

Dit is de eerste Jan Linders-winkel die verdergaat als Albert Heijn met Jan Linders als franchisenemer. Naast nieuw assortiment, veel voordeel en digitaal gemak vinden klanten er vertrouwde ‘Onze Trots’-producten van Jan Linders en zien ze de bekende medewerkers terug.

Wanssum

Donderdag 31 augustus om 13.00 uur gaat ook de vestiging in Wanssum dicht en wordt vanaf woensdag 13 september om 11:00 uur geopend als Albert Heijn Jan Linders Wanssum.

De komende maanden staan nog eens ruim veertig openingen op het programma. Eind dit jaar zijn alle winkels omgebouwd.

Jan Linders franchiseondernemer van Albert Heijn

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verdergaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die omgebouwd worden naar de Albert Heijn-formule en dat Jan Linders deze zelfstandig blijft exploiteren. Medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders. Daarnaast neemt Jan Linders tien supermarkten van Albert Heijn over in het zuiden van Nederland. Medewerkers van deze supermarkten blijven ook werkzaam in hun winkel, met Jan Linders als werkgever.

Ruth Linders, Sales en Operations Manager en mede-eigenaar van Jan Linders: ‘Wij kijken er enorm naar uit om als familiebedrijf een nieuwe fase in te gaan. Albert Heijn stelt ons in staat ook de komende decennia te doen waar Jan Linders als supermarktbedrijf al 60 jaar voor staat: voordelig boodschappen doen, met voor onze regio kenmerkende producten, in een winkel waar je je als klant welkom voelt.’

2023 08 29 AH JL2

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Albert Heijn Jan Linders
  • Bron artikel: Albert Heijn Jan Linders
Gepubliceerd in Nieuws