facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Diefstallen tijdens kermis Overloon

augustus 23, 2023

Bij Grand Grand Café effe in Overloon streven ze ernaar om een gezellige sfeer te creëren voor hun gasten.

Om dit te bereiken maken ze gebruik van verschillende elementen, zoals muziek en verlichting. Helaas ontdekten ze dinsdagchtend dat er na de avond ervoor een van de accu led parren ontbreekt.
Deze accu led par is een essentieel onderdeel van de verlichting die zorgt voor een bijzondere ambiance in het Grand Café. Het is begrijpelijk dat iemand misschien de verleiding voelde om deze prachtige verlichting mee naar huis te nemen voor een gezellige sfeer op zijn of haar eigen kamer.
Echter, de eigenaren van Grand Café effe Overloon willen graag de accu led par terug hebben. Ze beseffen dat het per ongeluk kan zijn gebeurd, maar ze vragen vriendelijk om de par snel terug te brengen naar het café.
Als de par niet wordt teruggebracht, zullen er beelden van de betreffende persoon online worden geplaatst. Het Grand Café hoopt dat deze maatregel niet nodig zal zijn en dat de persoon die de par heeft meegenomen hem alsnog vrijwillig terugbrengt.

Ook was een kermisexploitant op zoek naar gestolen rookmachine.
Ook was een kermisexploitant op zoek naar gestolen rookmachine. Deze was afgelopen weekend gestolen, maar is inmiddels terug bij de eigenaar. De exploitant was vastbesloten om de dader of daders op te sporen. Hij had een dringend ultimatum gesteld: tot woensdag 23 augustus had de schuldige de tijd om het gestolen rookmachine terug te brengen. Anders zouden de bewakingsbeelden worden overhandigd aan de politie, want meldt hij: "je staat mooi op beeld."

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Overloon Nieuws
  • Bron artikel: Overloon Nieuws
Gepubliceerd in Overige plaatsen