facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 27, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Match zoekt voor Venray Beweegt en Sportstuif Venray vrijwilligers

augustus 21, 2023

Van vrijdag 15 t/m zondag 24 september is het Nationale Sportweek. Tijdens de Nationale Sportweek wil Venray Beweegt zoveel mogelijk inwoners met plezier laten sporten en bewegen, ieder op zijn eigen manier en niveau! Venray Beweegt en Sportstuif Venray zijn voor de sportweek op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor twee evenementen: de Color Run en het Springkussenfestijn.

Color Run

Op woensdag 20 september is er voor basisschoolgroepen 5 en 6 uit de gemeente Venray een Color Run op Sportpark de Wieën. De Color Run is een run waarbij je onderweg wordt ondergedompeld in verschillende kleuren. Een unieke ervaring voor kinderen! Als vrijwilliger ontvang je de klassen, help je de kinderen bij het parkeren van hun fiets of sta je bij een Color Point om de kinderen onder te dompelen in één van de kleuren. Heb je affiniteit met kinderen, ben je op woensdag 20 september tussen 08.15 en 12.15 uur beschikbaar en wil je graag jouw steentje bijdragen aan het kleurenfestijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

 Springkussenfestijn

Op donderdag 21 september is er voor basisschoolgroepen 1 t/m 4 uit de gemeente Venray een Springkussenfestijn in sporthal de Wetteling. Beide sportzalen worden op deze dag volledig omgebouwd tot speelparadijs met springkussens en andere uitdagende spellen, waarbij kinderen kunnen zich lekker kunnen uitleven. Als vrijwilliger begeleid je de kinderen bij het springen en spelen én houd je een oogje in het zeil. Heb je affiniteit met kinderen, ben je op donderdag 21 september tussen 08.15 en 14.15 uur beschikbaar en wil je graag jouw steentje bijdragen aan het beweegfestijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

 Reageren en/of delen kan via de website www.ditisietsvoorjou.nl.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Match voor vrijwilligers
  • Bron artikel: Match voor Vrijwilligers
Gepubliceerd in Nieuws