facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Nieuwe stelling "Burgers van Venray"

augustus 02, 2023

Burgers van Venray lanceert een nieuwe stelling voor de maand Augustus: "Besluit flexwoningen vraagt om breed overleg."

Het op een zo goed en duidelijk mogelijke manier overbrengen van je bedoelingen is een vak op zich. Ook het moment waarop je bepaalde plannen presenteert luistert heel nauw. Het op de juiste manier communiceren is cruciaal om gemeentelijke plannen succesvol te laten zijn.

Als dat niet gebeurt, kan dat leiden tot vervelende situaties.

Een recent voorbeeld hiervan is het plan om 250 flexwoningen voor ontheemden op een drietal locaties te realiseren. De betrokken bewoners reageerden daarop verontwaardigd. Men voelde zich overvallen door het gemeentebestuur. “De gemeente had eerst de dialoog met de betrokken bewoners moeten aangaan alvorens met locatievoorstellen te komen” was het veel gehoorde commentaar.

Uiteindelijk heeft het gemeentebestuur de plannen teruggenomen om alsnog het gesprek met de betrokken bewoners aan te gaan.

Daarna zullen de plannen wel in goede banen worden geleid, maar in eerste aanleg zou meer aandacht voor de burgers op zijn plaats zijn geweest.

Om die reden wil de stichting Burgers van Venray in de maand augustus de mening van de inwoners van Venray peilen op de stelling: 

Het college van B&W moet beter communiceren met de burgers van Venray.

https://www.burgersvanvenray.nl/

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Burgers van Venray
Gepubliceerd in Nieuws