facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Woningbouwproject Heldersveld Overloon van start

juli 21, 2023

Op woensdag 19 juli is door wethouder Bouke de Bruin, gemeente Land van Cuijk, en ontwikkelaar Geert Martens, het bouwbord onthuld als aftrap voor het woningbouwproject Heldersveld in Overloon.

Het bestemmingsplan voor dit project is unaniem en bij hamerslag vastgesteld. ‘Het hele traject is voorspoedig verlopen. Daarom hebben we besloten om vol door te gaan met het ontwikkelen van de woningen. Ons doel is om de woningzoekenden in Overloon en omgeving zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een nieuwe plek. We hebben dan ook veel vertrouwen in dit plan’, aldus Martens.

De verwachte datum van de start bouw is het voorjaar van 2024.

Het plan biedt ruimte aan alle doelgroepen. Zo is er plek voor een CPO-project van met name starters uit Overloon, sociale huurwoningen, projectmatige koopwoningen en kavels voor zelfbouw. Wethouder De Bruin: ‘Ondanks de crisis in de woningbouw weten we in het Land van Cuijk toch nog veel te realiseren. Daar ben ik oprecht blij om. Onze inwoners verdienen het om goed gehuisvest te zijn. Dit mooie plan “Heldersveld’ zal daar een belangrijke bijdrage aan leveren’.

Begin oktober wordt een informatiemarkt georganiseerd voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond, die plaatsvindt in Ontmoetingspunt ’t Helder, is meer gedetailleerde verkoopinformatie beschikbaar over de woningen. De exacte datum en tijd van de bijeenkomst worden gecommuniceerd via de website www.heldersveld.nl

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Bouwmij Janssen
Gepubliceerd in Overige plaatsen