facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Arriva lanceert kortingsactie ivm sluiting A73 tunnels

juli 05, 2023

Van 14 juli t/m 4 september 2023 worden de Roertunnel en Tunnel Swalmen aan de A73 gesloten voor groot onderhoud. Bewust in de vakantieperiode omdat het dan gemiddeld genomen al wat rustiger is op de weg.

Weggebruikers worden zo goed mogelijk omgeleid om zo de hinder te beperken, maar “Midden Limburg Bereikbaar” wil ook ander en dus slimmer reisgedrag in deze periode stimuleren. Daarvoor wordt gericht (digitaal) mobiliteitsmanagement ingezet maar zijn er ook diverse producten en acties ontwikkeld. In de afgelopen weken werden achtereenvolgens en met succes de “Slimmer Reizen Challenge” en de “Leen een e-bike” actie gelanceerd. Nu volgt ook nog een kortingsactie met Arriva en kan men gebruik maken van persoonlijk Reis & Route advies via Whatsapp.

Reis met 20% korting op bus en trein van Arriva

Glimble is een gratis reisapp, voor OV en deelvervoer en kan gedownload worden in de App Store of via Google Play. In de hinderperiode kan men – middels een kortingscode – met 20% korting reizen op bus en trein van Arriva in een ruim gebied rondom de A73.

Wanneer is de korting geldig:

• Van 14 juli 20.00 uur tot en met 28 augustus 05.00 uur

• Op werkdagen tussen 06.00 - 20.00 uur 

• Op weekenddagen tussen 09.00 - 21.00 uur  

De code kan zo vaak als men wil gebruikt worden maar op = op. Voor alle info, ook over de andere acties, ga naar: www.middenlimburgbereikbaar.nl/slimmerreizen

Zeg hallo tegen Mell! Persoonlijk Reis & Route advies via Whatsapp

Mell is de virtueel assistent via Whatsapp die reizigers graag goed op weg helpt met persoonlijk Reis & Route advies. Zo kan men goed voorbereid reizen tijdens de hinderperiode rondom de A73 Tunnelrenovatie deze zomer van 14 juli tot en met 4 september. Mell spreekt vrijwel alle talen, men hoeft alleen maar de gewenste taal aan te geven. Chatten met Mell kan direct via Whatsapp!

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
Gepubliceerd in Overige plaatsen


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..