facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

College Venray past plan flexwoningen aan

juni 28, 2023

Het college van B&W van Venray komt later dit jaar met een aangepast plan voor de opvang van ontheemden in de gemeente Venray. In de vergadering van 27 juni kwam de gemeenteraad met nieuwe kaders en een gewijzigde opdracht aan het college. 
Wethouder Martin Leenders: “Wij hebben onze inwoners luid en duidelijk gehoord en ook goed geluisterd naar wat de gemeenteraad wil. Uiteindelijk willen we het beste plan voor Venray. We zetten daarom onze schouders onder deze nieuwe opdracht.” De raad geeft het college een aangepaste opdracht met kaders en weegpunten.
De opgave voor de opvang van ontheemden in de gemeente Venray is onveranderd. Met de nieuwe kaders van de raad gaat het college nu met een andere blik naar de eerdere locatiestudie kijken en de locaties opnieuw beoordelen. Ook krijgt het college de opdracht om in deze fase van het proces al met de omgevingsdialoog te starten.
Wethouder Leenders: “Het onderzoek dat we de afgelopen maanden hebben uitgevoerd, is nog steeds een belangrijke informatiebron. Wel gaan we het onderzoek verder aanvullen met de nieuwe kaders. Zo gaan we kijken naar de sociale impact voor de diverse locaties. En we wegen de omgevingsdialoog mee. Uiteindelijk willen we tot een goed plan komen, samen met alle betrokkenen".

Aanvullende informatie

  • Bron foto: archief Omroep Venray
  • Bron artikel: Gemeente Venray persdesk
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..