facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Officiële opening gemeenschapshuis De Linde Oirlo.

juni 12, 2023
Na een lang traject is de renovatie van gemeenschapshuis De Linde in Oirlo zo goed als voltooid.
 
Het gemeenschapshuis is sinds carnaval van dit jaar al in gebruik en de afgelopen maanden zijn de puntjes op de i gezet. 17 juni is er een gezellige avond voor alle vrijwilligers uit het dorp die meegeholpen hebben om het project te realiseren. Zonder deze hulp was het zeker niet gelukt, het was mooi om te zien hoe groot de betrokkenheid en bereidheid was van iedereen om te helpen aldus Jan Nelissen van het projectteam die de vrijwilligerstaken coördineerde.
We zijn trots op het resultaat dat mogelijk is gemaakt, dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de ondersteuning van bedrijven, sponsoren, fondsen en vele anderen aldus Paul Classens voorzitter bestuur De Linde. 8 juli is de officiële opening en nodigt De Linde iedereen van harte uit om die dag een kijkje te komen nemen. Leden van het projectteam zijn aanwezig en zullen vragen beantwoorden van belangstellenden die een kijkje willen nemen door het gebouw. Zij zijn betrokken geweest van het begin tot een einde dus kunnen alles vertellen over de renovatie aldus Classens.
 
Van 15.00-16.00 uur is inloop en ontvangst van genodigden en belangstellenden. 16.00 uur officiële opening door de voorzitter van het dagelijks bestuur en m.m.v. wethouder Janssen. Een oud-voorzitter en beheerder zijn bereid gevonden de officiële openingshandeling te verrichten. Aansluitend zal er een serenade gebracht worden door muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo, daarna is er een informele receptie en evt. spreekgelegenheid voor degene die daar gebruik van wil maken. Aansluitend kan men het gebouw bekijken. Voor de kinderen zal een springkussen aanwezig zijn.
18.00 uur is einde officiële gedeelte en kan men nog napraten in de Huuskamer van De Linde.
Het gemeenschapshuis is gelegen aan de Hoofdstraat 34 in Oirlo.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Gemeenschapshuis De Linde Oirlo
  • Bron artikel: Gemeenschapshuis De Linde Oirlo
Gepubliceerd in Nieuws