facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Burgers van Venray trekt aan de bel.

juni 07, 2023

Elke maand wordt door de redactie van de Stichting Burgers van Venray een stelling aan de inwoners van de gemeente Venray gepresenteerd. Op die stelling kan men reageren door eens dan wel oneens te stemmen. Bovendien kan men een eigen reactie op de website achterlaten.

Vanaf het prille begin van het functioneren van deze pollingsite in 2010 is een groot aantal actuele en uiteenlopende onderwerpen maandelijks aan de inwoners voorgelegd.

De opzet van de pollingsite is om de burgers van Venray te betrekken bij plaatselijke politieke besluitvorming of actuele ontwikkelingen die eenieder van ons zou kunnen raken.

Daarnaast wordt aan iedere bezoeker van de website de mogelijkheid geboden om digitaal een eigen standpunt bekend te maken.

Het bestuur van de Stichting Burgers van Venray evalueert de reacties op de maandelijkse stellingen, maar kan en wil geen actie ondernemen om opvolging daaraan te geven.

De vraag is of het functioneren van de website voldoet aan de wensen van de burgers om indien men dat wenst hun reactie op de site te kunnen plaatsen. De respons varieert afhankelijk van de gekozen stelling, schommelend tussen 400 en soms zelfs 800 bezoekers.

Spreekt het de inwoners dan nog wel aan ? Vindt men het zinvol of nuttig om te reageren ?

 Om die reden wil de Stichting de mening van de Venrayse burgers peilen op de stelling :

Onze maandelijkse stellingen zijn van algemeen belang.

U heeft de mogelijkheid om gedurende de gehele maand juni hierop te reageren.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Burgers van Venray
  • Bron artikel: Burgers van venray
Gepubliceerd in Nieuws