facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Opbrengst kookboek "Venrayse Favorieten" uitgereikt

april 13, 2023

Tijdens een bijeenkomst waarbij enkele bestuursleden van het Odapark bij aanwezig waren werd op woensdag 12 april de opbrengst van EUR 15.000,= van het kookboek “Venrayse Favorieten” uitgereikt. Tevens was Marc Nabuurs van sponsor “PLUS Guido van Dijck” aanwezig en de Rooyse Ladies gaven tevens acte de présence.

 Speel-kunstwerk

De bijdrage gaat gebruikt worden voor de realisatie van een speel-kunstwerk voor en door kinderen uit de regio.

Bij de ontwerpfase waren vele kinderen van allerlei leeftijden betrokken. Zij konden met ongelimiteerde fantasie en creativiteit tekeningen en maquettes maken.

Venrayse Favorieten

Het idee van het kookboek kwam tot stand in november 2021.

Het resultaat is een prachtkookboek met een variëteit aan mooie foto’s en verhalen rondom 60 bijzondere recepten, van speelse voorgerechten tot wereldse hoofdgerechten en heerlijke desserts.

Het eerste exemplaar van het kookboek Venrayse Favorieten van Kiwanis Club de Rooyse Ladies werd vorig jaar oktober gelanceerd. Het kookboek is in een nauwe samenwerking met “PLUS Guido van Dijck” tot stand gekomen. Met behulp van vele amateurkoks werd het een kookboek dat inwoners van Venray met elkaar verbindt. Bij Roojboek aan het Schouwburgplein in Venray zijn nog slechts enkele exemplaren beschikbaar.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Rooyse Ladies
  • Bron artikel: Rooyse Ladies
  • Datum: donderdag 13 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!