facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Expositie kunst Metameer vanaf 14 april in Oorlogsmuseum Overloon

april 11, 2023

Wat betekent ‘Vrijheid’?

Derdejaarsleerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer zochten de afgelopen periode naar hun eigen betekenis van dit woord. Het werd een creatieve zoektocht die begon aan de oppervlakte en eindigde in een diepere laag. In de lessen mixed media, film en ruimtelijk werk werd met het thema ‘vrijheid’ gewerkt. Het resultaat kunstwerken die tot de verbeelding spreken.

De kunstwerken worden vanaf 14 april in een expositie in het Oorlogsmuseum in Overloon getoond. De bezoekers krijgen op de expositie een goed beeld van wat de kunstenaars bezighoudt en ervaren. De opening van de expositie is op vrijdag 14 april tussen 14.00 en 15.00 uur in Museumpark Overloon. De expositie blijft een paar weken te bezoeken, dus een mooie tip voor de meivakantie!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het jenaplanonderwijs en het aanbod kunstvakken? Ga dan naar de website www.metameer.nl.

Foto: Metameer jenaplan Boxmeer

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Metameer jenaplan Boxmeer
  • Bron artikel: Metameer jenaplan Boxmeer
  • Datum: dinsdag 11 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!