facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Waarderingspenning voor Fun en Mia Vermeulen

maart 26, 2023

Op vrijdag 24 maart 2023 hebben Fun Vermeulen (75) en Mia VermeulenClaassen (73) uit Venray de Waarderingspenning van de gemeente Venray ontvangen.

De penning werd hen uitgereikt door wethouder Martin Leenders.

Mia en Fun Vermeulen zijn bestuurlijk zeer betrokken geweest bij Wijkraad Zuid in Venray. Mia was ruim 30 jaar (vanaf 1991) penningmeester en Fun was (sinds 1987) als secretaris verbonden aan Wijkraad Zuid.

Activiteiten

Naast het bestuurlijke werk wat met de functies van penningmeester en secretaris te maken heeft, zijn beiden zeer actief betrokken geweest bij andere activiteiten vanuit Wijkraad Zuid. Zo waren ze betrokken bij de renovatie van de wijk en bij de organisatie

van activiteiten als de dropping, rommelmarkten, Koningsdag Beukenrode, kienen, biljart, kaarten, spelavonden, buurtbarbecue, voet- en handbal en opschoondagen samen met leerkrachten en leerlingen van basisschool De Bongerd.

Verhuizing

Zelfs na hun verhuizing naar een andere wijk in Venray, 25 jaar geleden, bleef het echtpaar zich inzetten voor Wijkraad Zuid. Afgelopen jaar heeft het echtpaar haar functies neergelegd, al blijft de heer Vermeulen nog de functie van secretaris waarnemen

tot er een opvolger benoemd is.

Het college van burgemeester en wethouders wil de heer en mevrouw Vermeulen bedanken voor hun bestuurlijke bijdrage aan Wijkraad Zuid en de vele activiteiten die zij voor Wijk Zuid hebben gedaan en heeft daarom de Waarderingpenning van de gemeente Venray toegekend.

DSC 0606 kopiren            DSC 0568 kopiren

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Gemeente Venray

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!