facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
maart 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

Politie

Oranjecomité is op zoek naar nieuwe mensen!

maart 13, 2023

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan en samen met hun te werken aan een gezellige Koningsdag?

Kom ons dan helpen in de vorm van je maatschappelijke stage.
Wij kunnen jouw hulp gebruiken op 27 april en bij de voorbereidingen van leuke activiteiten.

Oranjecomité is op zoek naar nieuwe mensen!

Het Oranjecomité in Venray is een adviesorgaan dat onder meer Koningsdag en de dodenherdenking organiseert. Het comité is op zoek naar nieuwe gemotiveerde mensen om ook in de toekomst dergelijke evenementen tot een succes te kunnen maken.
Onder meer bestuursleden, vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires worden gevraagd.
Bestuursleden: Het Oranjecomité zoekt frisse nieuwe mensen met bestuurlijke kwaliteiten. Je bent ongeveer zes uur in de maand bezig met je bestuurlijke activiteiten. In april en mei (Koningsdag en de dodenherdenking) moet je daar waarschijnlijk wat uurtjes bij optellen.
Vrijwilligers: Met name voor 4 mei (18.00 tot 21.30) en 27 april (van 06.00 tot 16.30, of een deel van de dag) zoeken we gemotiveerde vrijwilligers. Als je een BHV-certificaat hebt is dat een enorme pré. Je verricht hand- en spandiensten bij de activiteiten op het Venrayse Schouwburgplein en het Henseniusplein en tijdens de dodenherdenking op 4 mei.
Maatschappelijke stages: Als je je dit jaar je maatschappelijke stagejaar ingaat, is het Oranjecomité een ideale plek om je benodigde uren te halen. Wat we vragen is een flinke dosis enthousiasme, en je moet het leuk vinden vrijwilligerswerk te doen op dagen dat veel andere mensen een vrije dag hebben. Verder is het belangrijk dat je er op die dagen netjes uitziet. Dus geen kapotte spijkerbroek! Ook is het belangrijk dat je goed met kinderen kunt omgaan.
Bij interesse kijk op de site van match, ditisietsvoorjou.nl

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Match
  • Bron artikel: Match
  • Datum: maandag 13 maart 2023