facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Venrays Mannenkoor organiseert “Roojse Kels Live”

maart 01, 2023

Het Venrays  Mannenkoor (VMK)  organiseert een spetterend TOP2000 concert.

Onder de noemer ‘’ Roojse Kels Live ‘’ wordt op 7 oktober in de Bolzaal van Schouwburg Venray TOP2000 concert georganiseerd.
Daarbij wordt ook aan mannen die geen lid zijn van het koor de gelegenheid geboden om het podium te betreden. De zangers van het VMK weten uit eigen ervaring hoeveel plezier het geeft om samen muziek te maken voor publiek en zij gunnen iedereen van harte zo’n ervaring.
 
Het VMK zal deze avond zelf zijn swingende kant laten zien, maar biedt dus ook een kans aan andere mannen om samen met broers, buurtgenoten, vrienden, collega’s, teamgenoten of andere gelijkgestemden zingend op het podium te staan met een zelfgekozen nummer uit de Top2000. Zangervaring is daarbij niet nodig. In de aanloop zullen de zangers tijdens een aantal workshops/repetities vakkundig worden voorbereid. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen met hun naam en telefooonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venrays Mannenkoor
  • Bron artikel: Venrays Mannenkoor
  • Datum: woensdag 01 maart 2023