facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Omroep Venray wordt weer Umroep Rooj.

februari 11, 2023

Traditiegetrouw verandert Omroep Venray van zaterdag 18 februari 8.00 uur tot aswoensdag 22 februari 3.00 uur weer in Umroep Rooj. De Venrayse Omroep is deze dagen weer rood, geel en groen gekleurd.

Umroep Rooj Radio
We trappen het volksfeest uit de regio traditiegetrouw af met De Venrodse Vierenvertig, een stemlijst van 44 Venrayse carnavalsnummers. Via www.venrodse44.nl kan er tot en met woensdag 23.11 uur gestemd worden op jouw meest favoriete vastelaovesliedjes uit de gemeente Venray. Tussen 8.00 en 12.00 uur wordt de lijst met de 44 meest populaire liedjes uitgezonden op radio én televisie.

Vervolgens schakelen we op zaterdag om 12.44 uur live over naar de Preense Ienstallatie vanuit de Venrayse Schouwburg. Aansluitend genieten we van sfeerimpressies vanaf de Venrayse pleinen
Op zondag zenden we allereerst om 9.30 uur de Heilige Mis uit en blijven we daarna in de kerk voor de Vastelaovensmis die om 11.00 uur start.
Uiteraard geniet van tot aswoensdag 3.00 uur van vastelaovesmuziek uit de gemeente Venray én de rest van Limburg.
 
Umroep Rooj Televisie
De Venrodse Vierenvertig, de Preense Ienstallatie, de Heilige Mis én de Vastelaovesmis worden daarnaast ook rechtstreeks uitgezonden op Omroep Venray TV. Ook is er volop aandacht voor beelden uit het rijke archief van Umroep Rooj. We nemen je mee naar beelden van kortgeleden, maar duiken daarnaast ook het verleden in.
Ten slot zendt de Omroep maandag omstreeks 14.00 uur vanuit de Hoenderstraat net zoals voorgaande jaren weer de Grote Optocht van de Piëlhaas uit.
 
Wil jij niks missen van de Vastelaovend?
 
Kijk en luister naar Umroep Rooj, ok vur òw!

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: omroep venray