facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Het Boerebruudspaar Rooj vurgesteld

januari 18, 2023

Het Boerebruudspaar van de Pielhaas stelt zich veur:

Wij zien het boerebruudspaar van Rooij voor seizoen 2023! En eindelijk zien wej uut! 

Het begon anderhalf jaar geleden met de Kemissie die bij Iris Reivers voor de deur stond. Die zag de vraag zeker niet aankomen, dus die is op haar aller aller langzaamst koffie gaan zetten en moest even bijkomen voor ze in volle overtuiging ja kon zeggen op deze rol. 

Iris is geboren in Nieuwegein en heeft Friese roots, en woont nu 15 jaar in Venray, omdat ze tijdens haar studie in Nijmegen Jules Reivers tegen het Limburgse lijf liep en is blijven plekke :) Helaas heeft ze het dialect nog niet helemaal onder de knie, maar heeft haar hart wel aan Venray (en Jules) verloren!

Via hem is ze aangestoken met het Vastelaovendsvirus, met als toppunt seizoen 2018, waarin Jules adjudant was van Prins Roel II. 

Inmiddels hebben Jules en Iris dochter Fien. In het dagelijks leven is Iris psycholoog, houdt ze van bootcamp, zingen, lekker eten, gezelligheid en natuurlijk vastelaovend!

Na haar ja wist ze heel snel heel zeker dat ze Mikan Huppertz als bruidegom aan haar zijde wilde. Mikan en Iris kennen elkaar nu ongeveer 14 jaar, via Jules en Mikan zijn vrouw buiten de vastelaovend, Janneke (tevens getuige van de bruid). Mikan is geboren in Merselo, is zelfstandig ondernemer en heeft samen met Janneke twee prachtige kinders, Loek en Tess. Hij houdt van (en kan!) heel lekker koken (en eten), gezelligheid, en zorgt dan ook regelmatig dat iedereen bij elkaar komt voor een hapje (en o ja drankje). 

Mikan en Iris delen fraaie Vastelaovends herinneringen (met ook minder fraaie foto’s) en met deze eer om voorop te gaan met onze fantastische familie, hopen we daar nog veel moois aan toe te voegen! 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Persfoto

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!