facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Succesvol winterpretweekend in Venray

december 21, 2022

Het was afgelopen weekend verschrikkelijk koud, maar ondanks de kou kregen alle bezoekers van het winkelcentrum in Venray hele warme gevoelens.

Het was alsof alle muzikanten die optraden extra hun best deden om niet alleen zichzelf warm te houden , maar ook de bezoekers te bereiken met hun warme gevoel. Overal waar je kwam was muziek te horen. Heel knus en gezellig bij de kerststal, verrassend op straathoeken en soms ingetogen vanuit een portiek klonken heel afwisselende leuke klanken.
Veel kinderen maakten gebruik van de schaatsbaan die gezellig verlicht en gevuld werd met veel muziek. Na 16.00 uur zelfs met discomuziek. Overigens blijft deze schaatsbaan nog tot 31 december staan.
In de Grotestraat stond een zingende ballonnenvouwer die elk halfuur een hele leuke voorstelling gaf, er liep een Kerst-elf op stelten rond, ook een de echte kerstman en natuurlijk onze "eigen" V-Bee van VenrayBloeit.
Alle optredens kregen een leuke verbinding met elkaar doordat er beide middagen een kindertreintje rond reed tussen de schaatsbaan en de kerststal.

het was zowel zaterdag als zondag een leuke kerstsfeer die zeker voor herhaling vatbaar was.

Kerstman en Elf op stelten in de Grotestraat

 

Joekskapel Got Net op de Grotemarkt

gelukkig kon er weer geschaatst worden

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Centraal
  • Bron artikel: Venray Centraal
Gepubliceerd in Nieuws