facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Een cadeautje van Literair Café Venray voor iedereen…!

december 21, 2022

Al vele jaren kunnen literatuur- en kunstliefhebbers in de regio Venray op stap met Op de fiets en Te voet langs kunst, wandel- en fietsbundels van het Literair Café.

Het zijn niet alleen wandel- en fietsroutes langs de vele kunstwerken in Venray en de dorpen maar behalve informatie daarover en foto’s ook bij vrijwel elk kunstwerk een passend gedicht. Voor velen vertellen we daarover niets nieuws omdat ze de vijf verschillende uitgaven in handen hebben gehad.

Anno nu gaan mensen met een mobieltje op pad. Aanleiding voor het bestuur van het LCV te besluiten de nog beschikbare voorraad van de bundels uit 2012 met aanvullingen uit 2018 nu gratis van de hand te doen. Ze liggen op verschillende adressen als cadeautje voor de grijp.

Ook nu blijven de bundels interessant. Ze bieden ware ontdekkingstochten langs Venrays openbare kunst – de meeste kunstwerken staan er nog ! – en prachtige gedichten. Ze bieden ook volop informatie voor bijvoorbeeld een dorps- of buurtquiz en aanknopingspunten voor dorps-, buurt- en groepsrondjes, te voet of op de fiets.

Neem ze gratis mee. Geef jezelf en/of een ander dit cadeautje van het LCV. En geniet, zowel buiten als binnen.

De bundels liggen binnenkort bij BiblioNu, Theehuis Odapark, boekhandels Roojboek en Bruna, VVV-Vivara, Schouwburg, Venrays museum, Cultura Venray, Kunstencentrum, Wereldwinkel, Fietsen Welles, Mien eige kraom, boekenkasten (o.a. Engelse Tuin en Leunen).

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Literair Café
Gepubliceerd in Nieuws