facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
januari 29, 2023
     
kijk live kijk live luister live

ACTIE Voor wie brand jij een lichtje?

december 02, 2022

Voor wie brand jij een lichtje is een initiatief van Kankeronderzoekfonds Limburg en wordt georganiseerd in samenwerking met 13 kerken in het Bisdom Roermond die hun kapellen hiervoor openstellen.

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan veelbelovend en baanbrekend kankeronderzoek in Limburg in het Maastricht UMC+ en alle Limburgse partnerziekenhuizen. Uw kaarsje wordt op 21 december door ons in de door u gekozen kapel aangestoken. U mag een wensboodschap erbij voegen. Bij de deelnemende kapellen is ook Sint Jozef te Smakt.

Hoe werkt het? Via de site www.brandeenlichtje.nl vindt u de donatielink. Daar kunt u een donatie doen en aangeven in welke kapel of kerk op 21 december (langste nacht) een kaars zal worden opgestoken voor u. Wilt u liever zelf de betaling overmaken gebruik dan het aanmeldformulier helemaal onderaan de webpagina. U kunt het ook doorgeven aan de parochie (0478-550740 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Bisdom Roermond
Tags