facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Inschrijven voor de vlakwatercross Venray

november 16, 2022

ATV Venray organiseert op 28 en 29 januari a.s. de 45ste editie van dit tweedaags loopevenement. In de jaren 2021 en 2022 kon de Vlakwatercross wegens Covid-19 niet doorgaan. Maar in de voorafgaande jaren namen jaarlijks ongeveer 1000 jongens en meisjes en mannen en vrouwen deel in de leeftijd van 4 tot en met 80 jaar.

Al jaren spant de organisatie van de Vlakwatercross zich in om jong en oud in beweging te krijgen door voor alle leeftijdscategorieën aantrekkelijke wedstrijden te organiseren. Deze brede opzet van de veldlopen op de verschillende parkoersen in het Vlakwaterbosgebied is inmiddels uitgegroeid tot een ware sportieve happening. Dit mede dankzij de meer dan honderd vrijwilligers die de organisatie letterlijk en figuurlijk in goede banen leiden. Steeds meer organisaties en bedrijven zien het nut in van de combinatie van bewegen en gezondheid en ATV Venray verleend graag haar medewerking aan dit streven en ATV Venray is bijzonder verheugd hierover.

Inschrijven

Op zaterdag 28 januari zijn de Peel en Maas TV Scholierenlopen. De Scholierenwedstrijden beginnen met een warming-up door Danshuis Venray, onmiddellijk gevolgd door de start. Verder zijn er weer de estafettes. Aanmelden leerlingen basisscholen uit gemeente Venray via de school. Overige jongens en meisjes van een basisschool via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Op zondag 29 januari zijn de diverse lopen voor jong en oud met aparte leeftijdsklasseringen. Om 10:30 uur start de RHM- lange cross over 8040 meter en om 11:30 uur de RHM- korte cross over 4020 meter. Om 12:05 uur starten de diverse Jumbo Winters Jeugdlopen..

Aanmelden via https://inschrijven.nl/form/2023012916350-nl

tot donderdagavond 26 januari., 23:59 uur. Op de wedstrijddag kan nog worden ingeschreven tot een half uur voor de aanvang van de betreffende wedstrijd. De Vlakwatercross maakt al ruim een kwart eeuw deel uit \van het LimBra crosscircuit en waaraan een tiental Limburgse en Oost-Brabantse verenigingen deelnemen.

QRvlakwatercross

Extra trainingsdagen.

Op de zaterdagen 14 en 21 januari van 10:00 tot 11:00 uur, zijn er voor de schooljeugd die wil deelnemen aan de Vlakwatercross, extra trainingen op de parkoersen in Vlakwater. Start is bij het hardloopparkoers achter gebouw Jong Nederland / Perdstal , Kempweg

Informatie: www.atvvenray.nl of www.limbracross.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: ATV
  • Datum: woensdag 16 november 2022