facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Petra Verbruggen

Petra begon al meer dan 25 jaar geleden bij Omroep Venray. Allereerst als technicus voor verschillende programma’s. Tevens stond ze aan de wieg van de eerste non stop uitzendingen die ze op videobanden opnam. Programma’s monteren heeft ze zelfs gedaan met schaar en plakband! Ze is ook trots dat ze deel was het het team wat verantwoordelijk was voor de eerste officiele televisie uitzending.

Binnen de omroep heeft Petra verschillende rollen gehad: redactieraadslid, hoofd televisie, webmaster, ICT lid, maar boven al is ze programmamaker bij zowel radio als televisie.

Na 20 jaar Alternative Pop gemaakt te hebben is ze 2 jaar even van de radio geweest, maar is ze nu weer terug op haar vertrouwde zaterdag als hekkensluiter voor Venradio.

Ook is ze tijdens de corona-pandemie betrokken geweest bij de wekelijkse kerk-uitzendingen op TV en Facebook samen met Erik van Otterdijk en Freek van Veelen.

Stuur mij een bericht.