facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Mario Kremers

Mario omroep venrayMijn carrière bij de radio heeft zijn oorsprong binnen de T.Z.B.O. (de Tegelse Zieken en Bejaarden Omroep). Ik maakte hier als eerste een radioprogramma samen met diverse anderen op de zaterdagmorgen. Ook bij de start van Lokale Omroep Sevenum (LOS) in Sevenum was ik er als de kippen bij om hieraan te mogen deelnemen.
Hier presenteerde ik op zaterdagavond het programma “Prime Time”.
Enkele jaren daarna heb ik meegewerkt aan de oprichting van de SLOT (Stichting Lokale Omroep Tegelen) en ook daar presenteerde ik het programma “Prime Time”.
Nadat ik verhuisde naar Wanssum ben ik begonnen bij Omroep Venray als presentator van het verzoekplatenprogramma op zondagmiddag tussen 12:00 uur en 14:00 uur.
En ook hier presenteerde ik het programma "Prime-Time". In het begin elke werkdag van 16:00 uur tot 17:00 uur. Later op zaterdagmiddag tussen 15:00 uur en 17:00 uur.
Met dit programma gingen we ook live naar diverse evenementen zoals Het Bokkenollen, Ezeltjesdag en natuurlijk de kermis in Venray.

In 2009, 2010, 2012 en 2013 heb ik in het Roojse Huus gezeten. Een enorme ervaring die ik zeker nog lang met me mee zal dragen. Erg leuk was het om 3 dagen uit te zenden vanuit de Grote Markt in Venray. Van 2014 tot 2020 heb ik even afstand genomen van Omroep Venray maar nu presenteer ik samen met Maik van de Broek elke zaterdag tussen 10 en 12 Venradio.

Naast de radio ben ik zo af en toe ook betrokken bij de televisietak van de omroep.

Stuur mij een bericht.
Website: https://www.mariokremers.nl