facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Liesbeth Lucassen

In 1982 ben ik bij de Venrayse Omroep Stichting (ziekenomroep) begonnen met radio maken en vanaf het eerste uur heb ik wekelijks een verzoekplatenprogramma gepresenteerd.
Daarnaast heb ik bij de VOS, en vanaf 1989 bij Omroep Venray, diverse nieuws-, informatie- en muziekprogramma's gemaakt. Het meest bekende hiervan is “'n Wandeling dur 't Rooise Land" dat ik vanaf 1996 tot ver in 2000 maakte. De eerste jaren samen met radio collega Huub Geurts en later alleen.

Het woensdagavondprogramma dat ik nu maak heeft als titel "Hutspotavond" meegekregen omdat het, wat inhoud betreft, een mix is van alle programma's die ik ooit gemaakt heb. Sinds 1989 is "'t Venrods Ketierke", met onder andere cultuurhistorische wetenswaardigheden over de gemeente Venray, een vast onderdeel in dit programma.

Op zondagavond maak ik het programma “Gouden Akkoorden”. Een programma met klassieke en klassiek getinte muziek dat ik in oktober 2016 overgenomen heb van mijn radio collega Piet Wienen.

Stuur mij een bericht.