facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Beginnersworkshop Schilderen 2024
Dinsdag, 20 Februari 2024, 13:30 - 16:00

Als kind heb jij zeker wel eens gekliederd en geknoeid met deze verf tot zelfs je handen en gezicht bedekt waren met felle kleuren. Dat was echt kinderlijk genieten. Ook voor volwassenen is schilderen met aquarel- en acrylverf een heel ontspannende en inspirerende bezigheid.

Deze beginnersworkshop is ontworpen om je stap voor stap te begeleiden bij het maken van je eerste kunstwerk. We beginnen bij het begin en gaan niet te diep in op de theorie, dat komt vanzelf. In plaats daarvan laten we je zien hoe je jouw schilderij stap voor stap opbouwt en vooral op zoek te gaan naar het creatieve in jou.

Gezelligheid, laagdrempeligheid, verbondenheid staan bij deze workshop hoog in het vaandel. Ieders werk wordt gewaardeerd. Lijkt het jou ook leuk om te gaan schilderen met aquarel en acryl in een gezellige en ontspannen sfeer? Meld je dan gauw aan, er is namelijk maar plek voor 8 personen.

Kosten: € 7,50 voor de materialen. Ben je verhinderd laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten, anders zijn wij genoodzaakt om € 7,50 in rekening te brengen

Aanmelden: Meld je hieronder aan en betaal direct met iDEAL

Aantal personen: Maximaal voor 8 personen, dus wees er snel bij.

Aanmelden.

Locatie Match voor Vrijwilligers. Dr Poelsstraat 6, Venray (eerste verdieping)