facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Agenda

Familieopstellingen – Helder in verbinding- Ontmoetingspunt ’t Helder Overloon
Vrijdag, 17 Maart 2023, 09:30 - 17:00

Familieopstellingen is een manier om zicht te krijgen op jouw eigen plek binnen een systeem (gezin van herkomst, relaties, werk, e.d).

Alle elementen hebben invloed op elkaar en dus ook op jou. Waarom verval je steeds weer opnieuw in bepaald gedrag? Wat belemmert je in je ontwikkeling en groei? Door jouw vraag uit te werken in een familieopstelling wordt het mogelijk om patronen te doorbreken en de juiste plek binnen het systeem in te nemen. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun je het leven voluit leven.
Mieke Janssen is adem- en systemisch coach, naast docent in het speciaal onderwijs. Peggy Wismans is systemisch coach en praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Tijdens een opleiding ontmoetten Mieke en Peggy elkaar en werken zij graag samen als opstellers onder de naam. Maandelijks zullen zij hun systemische kennis en ervaring delen in Ontmoetingspunt 't Helder in Overloon, waarbij er ook aandacht voor de adem en meditatie zal zijn. Een bijzondere dag voor jou.
Wees welkom! Tijd 9.30 - 17.00 uur, maximaal 15 deelnemers. Er zijn kosten aan verbonden. Inclusief koffie, thee en lunch.
Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825CE  OVERLOON.
Aanmelden en meer informatie: Mieke 06-29281686 / www.lichtopnu.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Peggy 06-48550730 / www.peggywismans.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De volgende edities vinden plaats op: 21 april, 19 mei, 30 juni, 14 juli 2023.
Helder in verbinding


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..