facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Internationale Vrouwendag in Schouwburg Venray
Zondag, 12 Maart 2023, 12:00 - 18:00

Internationale Vrouwendag in Schouwburg Venray!

Kleur&Kracht event, een spetterend multicultureel event voor en door vrouwen

 'Kleur & Kracht', een evenement speciaal voor alle vrouwen die zich betrokken voelen bij de multiculturele samenleving.

 Op 12 maart van 12.00 tot 18.00 uur staat de Schouwburg van Venray in het kader van Internationale Vrouwendag weer in het teken van Kleur&Kracht; ontmoeting, verbinding, empowerment en heel veel verschillende culturen. De entree is €5,-- (inclusief één consumptie) in de voorverkoop en dat voor een talkshow, een theatervoorstelling en een workshop! De entreetickets zijn te bestellen via Eventbrite. Kijk voor de link en meer informatie op https://stichtingkleurenkracht.nl/event-2023

De middag wordt geopend door Lisanne Wisgerhof, fractievoorzitter Venray Lokaal. In de talkshow gaan vijf kleurrijke krachtige vrouwen in gesprek met de talkshowhost Siham Raijoul (voorheen presentatrice Hart van Nederland) en het publiek. De theatervoorstelling ‘Alles Over-Winnen’ is van Nora Akachar (bekend van Meskiena en Mocro Maffia). Susanne Bouten van het Rode Kruis Venray verzorgt een workshop. Daarnaast zijn er stands met o.a. henna, kleding en hapjes.

We leven in een multiculturele samenleving. In Venray wonen mensen met heel veel verschillende achtergronden. Hoe mooi is het als er meer verbinding ontstaat tussen al die mensen met verschillende achtergronden? Dat we meer met elkaar leven in plaats van naast elkaar? Dat er een echte participatiemaatschappij ontstaat waarin iedereen mee kan doen? Dat we elkaar leren kennen, inspireren, helpen en van elkaar kunnen leren? Vrouwen zijn de ideale personen om verbindingen te leggen. Ook al zijn er verschillen in afkomst, achtergrond of religie. Dat hoeft geen belemmering te zijn om elkaar te accepteren en respecteren, zolang ze elkaar in de eigen waarde laten, want er zijn ook zoveel overeenkomsten.

Kleur&Kracht event is een project van Stichting Kleur&Kracht.

 

 

 

Locatie Schouwburg Venray