facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Agenda

Bijzondere dans tussen mens, natuur en technologie in Schouwburg Venray
Donderdag, 02 Maart 2023, 20:15

Op donderdag 2 maart vindt er hele bijzondere dansvoorstelling plaats in Schouwburg Venray. Een dansvoorstelling waarin hedendaagse dans en technologie samensmelten tot een hybride kunstvorm.

De voorstelling WAVE wordt opgevoerd door het Haagse dansgezelschap Another Kind of Blue. Choreograaf David Middendorp onderzoekt in vijf stukken welke rol golfbewegingen spelen in ons leven en hoeveel invloed de mens heeft op deze golven. Elk stuk werpt zijn eigen blik op deze bijzondere dans tussen mens, natuur en technologie.

 

Another Kind of Blue is te zien op donderdag 2 maart om 20:15 uur in Schouwburg Venray. Tickets zijn  verkrijgbaar via schouwburgvenray.nl


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..