facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 01, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Agenda

Kerstmarkt Kloster Graefenthal Goch
Van Donderdag, 01 December 2022
Tot Zondag, 04 December 2022

Op 1, 2, 3 en 4 december is er een  jaarlijkse historische en traditionele kerstmarkt bij Klooster Graefenthal. Laat u zich weer onderdompelen in een sfeervolle, sprookjesachtige kerstwereld op deze unieke locatie net over de grens in Duitsland!

Achter het historische poortgebouw wacht u een uniek en sfeervol aangekleed landgoed met een mix van traditionele en middeleeuwse stands. De decoratief vormgegeven houten kersthutjes hebben een gevarieerd aanbod: denk bijvoorbeeld aan kerstgeschenken en streekproducten, zoals zelfgemaakte chocolade bonbons, verschillende zepen, en Hollandse Kazen. Ook binnen in het historische klooster zijn er verschillende stands te bezichtigen met onder andere brocante spullen, Italiaanse specialiteiten en kerstdecoratie.

Laat u onder het genot van winterse lekkernijen en drankjes, zoals glühwein of warme chocolademelk meevoeren in het bruisende entertainmentprogramma, waaronder verschillende optredens van koren, A-capella groepen, brassbands en muzikanten gestoken in de kledij uit de tijd van Charles Dickens. Verder zijn er vuurschows, roofvogelshows en is er een draaimolen voor de kinderen. Laat u zich verrassen want er is nog veel meer in dit betoverende kerstdecor! Zo is een tipje van de sluier dat we dit jaar voor het eerst sleehondenritten met echte husky’s aanbieden! In de fotobooth kan je vervolgens met de husky op de foto.

Kortom, een programma voor jong en oud!

Speciale aanbieding voor bedrijven en groepen vanaf 10 personen

Wilt u op donderdag of vrijdag als groep langskomen? Dan kunt u profiteren van speciale aanbiedingen. Voor meer informatie zie onze site: https://kloster-graefenthal.de/nl/evenementen/kerstmarkt-2022/

Speciale aanbieding groepen senioren (65+) vanaf 10 personen

Wilt u als groep senioren naar de kerstmarkt dan geldt er ook voor u een speciale aanbieding.

Voor meer informatie zie onze site: https://kloster-graefenthal.de/nl/evenementen/kerstmarkt-2022/

Openingstijden

Donderdag 1 december: 16:00 – 21:00 uur

Vrijdag 2 december: 16:00 – 21:00 uur

Zaterdag 3 december: 12:00 – 21:00 uur

Zondag 4 december : 11:00 – 19:00 uur

Tickets zijn zowel online als bij de dagkassa verkrijgbaar. Online zijn de tickets goedkoper. https://tickets.kloster-graefenthal.de/p/weihnachtsmarkt-2022

Adres: Maasstrasse 50, 47574 Goch, DE (net over de grens bij Nijmegen) www.kloster-graefenthal.de

Locatie Kloster Graefenthal Goch


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..