facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Agenda

Jubileumconcert 75 jaar Peelklank Ysselsteyn
Zaterdag, 26 November 2022, 20:00

Concert Peelklank

Op 26 november viert Muziekvereniging De Peelklank uit Ysselsteyn haar 75ste verjaardag met een jubileumconcert.

Voor deze bijzondere gelegenheid werken zij samen met Renée van Wegberg. Renée is een veelzijdige zangeres en al jaren leading lady in het theater. Ze won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol en werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Verder was ze onder andere te zien als groene heks in de musical Wicked en speelde ze in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Ze is een veel gevraagd soliste bij orkesten en verheugt zich om, met haar Limburgse roots, samen te gaan werken met de Peelklank, en hun mooie jubileum mee te gaan vieren.

Tijdens het concert zal het publiek getrakteerd worden op een diversiteit aan muziek. Denk aan de muziek van vroeger, zoals polka’s of concertwerken, maar ook de muziek van nu. Waar de vereniging enkele jaren geleden al samen met punkrockband NOFX op het podium mocht staan tijdens Jera on Air gaan ze naast Renée van Wegberg nu ook samen met Mark Leeijen (winnaar van de Maestro van Ysselsteyn in 2018) een nummer opvoeren dat zeker niet standaard is voor een blaasorkest, deze keer niet als dirigent voor het orkest maar zal hij op een andere manier voor een verrassend optreden zorgen.

Ook opleidingsorkest YOO zal optreden tijdens het jubileumconcert, zowel alleen als samen met het grote orkest. Daarnaast zullen zij samen met enkele jeugdige leden van de fanfare ook zorgen voor een muzikale verrassing. Ook zullen enkele jeugdige leden van het orkest een komische muzikale act opvoeren welke voor de nodige hilariteit zal zorgen.

Het concert vindt plaats in Gemeenschapshuis De Smelehof, Puttenweg 2, 5813 BC Ysselsteyn.

Het begint om 20.00 uur.

Kaarten voor dit jubileumconcert zijn te koop bij de Vitelia winkel en Coop van Buel in Ysselsteyn (contant betalen) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een appje te sturen naar 06-86426875. U ontvangt dan een betaalverzoek.

Locatie De Smelehof Ysselsteyn