facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Fiets4daagse De Peel
Van Dinsdag, 09 Juli 2024 -  09:00
Tot Vrijdag, 12 Juli 2024 - 17:00

Fiets4Daagse De Peel organiseert voor de 47e keer van 9 t/m 12 juli dit jaarlijks evenement. Er zijn drie startplaatsen: Deurne, Meijel, Stiphout. Dagelijks een andere startplaats kiezen om te vertrekken is mogelijk. Routes van 30, 45 en 60 km per dag, uitgepijld en duidelijk beschreven of GPS, rond het authentieke Limburgse- en Brabantse Peelgebied, de Meijerij, de schitterende Limburgse Maas valleien en de mooie Brabantse Kempen. Routes door bosrijke en unieke natuurgebieden, schilderachtige dorpjes en zoveel mogelijk over rustige wegen om het recreatieve karakter te benadrukken. De vertrektijden zijn dagelijks tussen 09.00 tot 13.00 uur. De eindcontrole sluit dagelijks om 17.00 uur.

Diverse quizzen en spelen zijn opgenomen in de routes. In elke route zijn een of meer controleposten gepland, voor de controlestempel en een natje en droogje. Dagelijkse, ergens in de route, wordt u een traktatie aangeboden. Verschillende bezienswaardigheden en bedrijven zijn in de routes opgenomen waar je even kunt afstappen om te proeven, te kijken of te luisteren. Elke startplaats heeft een fietsenstalling met laadpunt voor e-bike en ook bij de controleposten zijn oplaadpunten. Voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw auto is aanwezig.

Elke dag live entertainment waarbij het nog aangenaam verpozen zal zijn na de fietstocht in elke startlocatie. Deelname van vier dagen geeft recht op een herinneringsmedaille. Op de laatste dag, vrijdag 12 juli organiseert elke startplaats een slotmanifestatie. Live entertainment voor en na de slotmanifestatie, prijsuitreikingen en deelnemers die minimaal drie dagen meefietst hebben ontvangen een gratis lot voor deelname aan een knallende loterij met prachtige prijzen. Een aanrader en gezellige afsluiter!!

 Op dinsdag 9 juli kan men inschrijven voor een, twee, drie of vier dagen. Voor online voorinschrijven ,kijk op onze website.

Fiets4Daagse De Peel is genieten voor jong en oud. Een Fiets4Daagse die u moet beleven……..Fietsen staat centraal, plezier, entertainment en de gezelligheid zullen hier zeker aan parallel lopen.

Info: www.fiets4daagsedepeel.nl

Locatie Diverse locaties