facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 07, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Vogelliefhebbers opgelet! Vogelwandeling in Weverslo
Zaterdag, 04 Mei 2024, 14:00

Samen naar vogels kijken, luisteren en intussen genieten van het bos, dat weer prachtig groen is. Verscholen tussen al dat groen, in bomen en struiken zijn weer vele vogelsoorten te vinden.

Leer meer over niet alleen de verschillende vogelsoorten, maar ook over hun gedrag en luister naar hun melodieën in het Weverslo bos.

We verzamelen ons en vertrekken om 14.00 uur bij het Boshuis. Dat ligt meteen bij de ingang van de Natuurbegraafplaats Weverslo, Janslust 11, Heide.

Deze wandeling is geschikt voor zowel beginners als ervaren vogelkenners. Kortom, iedereen is van harte welkom om mee te komen wandelen!

Zorg voor comfortabele wandelschoenen, een verrekijker en eventueel ook een camera.

De deelname is gratis, maar aanmelding wordt op prijs gesteld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via https://www.weverslo.nl/.../vogelwandeling-olv-een-ivn-gids/

Mis deze kans niet om de prachtige veelzijdigheid van de natuur te ervaren en meer te leren over onze talrijke gevleugelde vrienden.

Op zaterdag 4 mei om 14.00 uur nodigen we iedereen uit voor een vogelwandeling op Landgoed & Natuurbegraafplaats Weverslo, onder leiding van een ervaren gids van het IVN.

 Vogelwandeling Weverslo 002

Locatie Natuurbegraafplaats Weverslo