facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Lente aan het Reindersmeer
Woensdag, 24 April 2024, 13:30

Kom genieten van de lente op woensdag 24 april om 13.30 uur. Deze middag ontdekken de voorjaarsvreugde in de natuur van het Reindersmeer.

De excursie start vanaf de parkeerplaats van Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3e, 5855 EA in Well. De excursie duurt ongeveer 2 uur. Meer informatie over deelname en het reserveren van tickets via: www.limburgs-landschap.nl/kalender

Geniet van de lente in Nationaal Park De Maasduinen. Vogels zingen hun hoogste lied en de natuur kleurt prachtig groen. Het is overduidelijk dat het voorjaarseizoen is aangebroken. In april kunnen de nachten nog wat kouder zijn maar de echte winter hebben we achter ons gelaten. Tijdens deze excursie nemen Maasduinengidsen de wandelaars langs het Reindersmeer. Een afwisselend gebied met prachtige heidevelden, bosgebieden en stuifzand. Met een beetje geluk komen we de schapen tegen.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Locatie Bezoekerscentrum De Maasduinen, Bosserheide 3e, 5855 EA in Well