facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

ATB-toertocht in Melderslo
Zondag, 07 April 2024, 08:30

Op zondag 7 april as. Organiseert een mountainbikeclub Neetfit uit Melderslo een atb-tocht over een gevarieerd parcours van 30 – 45 en 65 km dat voor iedereen begaanbaar is.

De route is groten deels vernieuwd en zal door de Swolgense bossen naar het Schuitwater voeren vandaar we via de Houthuizer velden op de pauzeplaats aankomen. Hier worden de deelnemers blij gemaakt met sportdrank en koek. Vervolgens gaat de route langs de Maas terug naar het Schuitwater, de Swolgense bossen en de startplaats. Het gebied wordt gekenmerkt door een goede ondergrond waarin brede paden worden afgewisseld met single tracks en snelle vlakke delen met korte, pittige klimmetjes. Ook bij nat weer blijft de ondergrond goed begaanbaar. In totaal zullen er ± 120 hoogtemeters moeten worden overwonnen.

Na afloop is er de gelegenheid de fiets af te spuiten en kan er onder het genot van een stukje vlaai in de kantine van sportpark de merel in Melderslo nagepraat worden.

Inschrijfplaats is Eikelenbosserdijk 6 in Melderslo. Tussen 8.30 en 10.00 uur is er de mogelijkheid om te starten.

Voor meer info, kijk op https:/neetfit.jimdosite.com In geval van extreme weersomstandigheden worden via deze site de laatste updates gegeven.

Locatie Eikelenbosserdijk 6 in Melderslo