facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 15, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Jeugdtoneel Flink on Tour bij de Locht
Van Zaterdag, 23 Maart 2024
Tot Zondag, 24 Maart 2024

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart vormen het amfitheater en de Jaren 70 tentoonstelling van Openluchtmuseum de Locht het decor voor de voorstellingen van jeugdtoneel Flink On Tour. Beide dagen brengen twee groepen de voorstellingen ‘Niets is wat het lijkt…..’ en ‘Zo gaat dat dus……!’ meerdere keren ten tonele.

Jeugdtoneel Flink! gaat ieder voorjaar ‘on tour’ en brengt dan op verrassende speellocaties hun voorstellingen ten tonele. Dit jaar vormt Openluchtmuseum de Locht het decor voor hun verrassende voorstellingen.

Niets is wat het lijkt…
De jongste groep (8-12 jaar) brengt de voorstelling ‘Niets is wat het lijkt’ ten tonele, onder regie van Kyara Verbunt. Het verhaal begint op een normale schooldag, onderweg naar een oersaai schooluitje. Maar de boerderij blijkt een oud geheim te hebben dat zich diep in de kelder schuilhoudt. Wie is de boosdoener? Niets is wat het lijkt…. De voorstelling wordt opgevoerd op zaterdag 23 maart om 14.00 uur en op zondag 24 maart om 11.00 en 14.00 uur in het amfitheater van de Locht.

Zo gaat dat dus…
De oudste groep (13-18 jaar) bevindt zich midden in de Jaren 70 tentoonstelling en verrast daar met de voorstelling ‘Zo gaat dat dus…….!’. Het toneelstuk gaat over het gezinsleven met pubers. Een feest der herkenning voor velen, met moderne muziekkeuzes en gezinssituaties die van alle tijden zijn. De voorstellingen zijn op 23 en 24 maart om 11.30 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

Tickets
Deze dagen gelden de normale entreeprijzen voor het museum. Om de voorstellingen bij te wonen dient u vooraf een ticket met de tijd van de voorstelling te reserveren via deze link. Wees er snel bij, want vol=vol! Kijk voor meer informatie op www.delocht.nl of www.flinkjeugdtoneel.nl/.