facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Workshop Groepsdynamiek 2024
Woensdag, 17 April 2024, 19:00 - 21:30

Er zijn veel vormen van groepen: een team met collega’s, een vriendengroep, een sportgroep, je gezin etcetera. Vaak zijn er in zo’n groep “regels”: duidelijke afgesproken regels maar ook ongeschreven regels. Die bepalen de sfeer in de groep maar ook bijvoorbeeld hoe er met elkaar en met de gemaakte afspraken wordt omgegaan. In de ene groep voel je je heel fijn, terwijl je in een andere groep misschien niet goed op je plek bent. En soms is het lastig om aan te geven hoe dat nu komt.

Als je in een groep bent, vervult ieder een eigen rol in die groep. Dat kan bewust zijn, maar soms ook onbewust, door wat je geleerd hebt of gewend bent. Je bent als het ware een radertje in een groter geheel, namelijk de groep, en jullie hebben een gezamenlijk doel.

Waar gaan we het in deze workshop over hebben?

Wat is groepsdynamiek?

Hoe werken groepsprocessen?

Hoe functioneer jij in een bepaalde groep?

Kun je invloed uitoefenen op het gedrag van een groep en hoe dan?

Na deze avond heb je meer kennis over groepsdynamiek, verschillende groepsprocessen en de mogelijke invloed die je hierop kunt uitoefenen. Je bent van harte welkom!

Deze workshop wordt gegeven door Nicole Wijnhoven van Praktijk Zin&Zelf.

Kosten: Gratis, maar ben je verhinderd laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt om € 7,50 in rekening te brengen

Aanmelden: Aanmelden is verplicht zodat we weten wie erbij aanwezig zijn.

Hier aanmelden.

 

Locatie Match voor Vrijwilligers. Dr Poelsstraat 6, Venray (eerste verdieping)