facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Agenda

Stemvorming voor zangers
Maandag, 25 September 2023, 10:30 - 11:59

Opnieuw serie Stemvorming voor zangers

Nadat er eind 2022 en begin 2023 enthousiast gereageerd was rondom de twee series van vijf stemvormingsbijeenkomsten o.l.v. Vincent Kusters, wil de  Koorkring Venray op verzoek van de meeste deelnemers voor de derde maal die draad na de zomer 2023 weer oppakken. Vandaar dat er opnieuw vijf bijeenkomsten worden georganiseerd, met wederom als doel stemvorming voor bestaande koorleden (uit brede regio!) en een wervende actie om nieuwe zangers te enthousiasmeren.

De bijeenkomsten vinden plaats op maandagmorgen 10.30 uur – 12.00 uur op 11, 18 & 25 september en 2 & 9 oktober in De Galmhut (Zangers van St. Frans), Langeweg 92 in Venray.

Iedereen is welkom, zij het na aanmelding (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Deelnameprijs € 50,-- voor de vijf bijeenkomsten, tijdens de eerste bijeenkomst te voldoen.

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!