facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 13, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Agenda

Koopzondag 25 juni prijzenregen Venray
Zondag, 25 Juni 2023, 12:00 - 17:00

Van 15 mei tot en met 15 juni deelden veel winkeliers in het centrum van Venray stickers uit om mee te kunnen doen aan een prijzenregen die aanstaande zondag zijn climax gaat beleven. Een volle spaarkaart (10 stickers) gaf recht op deelname en mee te dingen naar meer dan 3000 euro aan prijzen. Naast de vele prijzen die winkeliers beschikbaar stelden, zijn er vier hoofdprijzen. Dit zijn Venraybonnen die bij vrijwel alle winkeliers in het centrum ingewisseld kunnen  worden.


Uit de 4000 spaarkaarten zijn 72 nummers getrokken van de prijswinnaars.
Kijk op www.venraybloeit.nl/prijzenfestival  (ook te bereiken via de QR-code op je controlestrook) om te zien of jouw controlestrook ook recht geeft op een prijs.
De prijswinnaars mogen hun prijs ophalen op deze koopzondag tussen 15.00 en 17.00 uur bij de speciaal ingerichte etalage in de Grotestraat 73, voormalig pand van Oorschot). Alle deelnemers hebben wel de waarschuwing meegekregen dat ze alléén op deze dag hun prijs kunnen ophalen, anders verhuizen ze naar de Voedselbank!
Niet alleen de 72 winnaars zullen genieten in het centrum van Venray, want het is ALTIJD genieten in het centrum en vooral op de koopzondagen met de altijd weer overvolle terrassen.